Skip to main content

Чайната стартира Менторска програма в гр. Добрич!

Posted: 31.10.2018
Category: Новини

Социалната чайна във Варна открива първата си изнесена Менторска програма в няколко ЦНСТ за деца и младежи, лишени от родителски грижи в гр. Добрич.  За целта набираме доброволци, които да провеждат седмични ателиета с децата, които ще им помогнат да развият личностни умения - комуникация, отговорност, мотивация, житейски умения и положителни нагласи. Тези ключови умения ги улесняват в правенето на избори и решения необходими за самостоятелен начин на живот след напускане на ЦНСТ. // Ако живеете в гр. Добрич и желаете да се включите, моля попълнете тази кратка анкета ->
Молим, всеки който се вкючи в кампанията да запази следните дати:

10-ти ноември 2018 г., когато ще направим първата си обща среща и

17-ти ноември 2018 г., когато ще проведем обучението за доброволци, през което трябва да преминете, за да станете доброволец при нас.
Поканата е към всеки, който иска да сподели малко лично време, без ограничение във възраст, пол и интереси.Да помогнем на някой да мечтае, ни доближава до нашите собствени мечти!


Дълбоко сме признателни на нашите партньори от doTERRA Healing Hands Foundation и doTERRA Essential Oils за доверието и партньорството. Благодарение на тяхната подкрепа ще успеем да пренесем успешните практики и в гр. Добрич.

Home » Блог » Новини » Чайната стартира Менторска програма в гр. Добрич!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!