Skip to main content

Подаръци с кауза

Posted: 04.10.2021
Category: Блог

Преди 6 години Социалната Чайна във Варна отвори врати, за да осигури подкрепа на младежи и деца, израснали без родителска грижа или такива, идващи от рискова семейна среда.

Искахме да създадем място, където да се чувстват защитени, подкрепяни и да им покажем, че всъщност има надежда. Тогава всичко беше просто една мечта.

Когато Чайната отвори  започнахме само с чаен салон. Но с времето разбрахме, че е време да продължим още по-напред и решихме да отворим кухнята.

По време на обедната си почивка, след дълъг работен ден или споделено време с приятели, хората идваха за вкусен обяд или съботен брънч и не им се тръгваше.

И така се роди идеята за мърчъндайз и подаръци с кауза.

Искахме всеки посетител може да  вземе частичка от Чайната, която да му носи усещане за уют, топлина, семейство. Защото ние сме едно голямо семейсвто.

 

Днес вече имаме широка гама от продукти с логото на Социалната Чайна. Но това, което ги прави наистина специални са нашите младежи.

Всички средства, събрани от продажбите на нашите артикули ще инвестираме именно в тези млади хора, които се борят за по-добър живот.

 

Цветни, забавни, вкусни и красиви. Предлагаме Ви перфектния подарък. Подарък с кауза. Изненадайте любимите хора, колеги или просто зарадвайте себе си.

Подходящи както за индивидуални, така и за корпоративни клиенти. А ако се притеснявате, че имате голямо семейство или колеги, спокойно, имаме за всички.

Разгледайте нашият нов Коледен Каталог и се свържете с нас.
Може да направите запитване на поръчка през следните канали:

e-mail: tsvetomira.ivanova@thesocialteahouse.bg

The Social Market

Дар Пазар

Facebook & Instagram,
 

 

Home » Блог » Подаръци с кауза

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Социална Чайна