Donate BG

За да има Чайна

Скъпи приятели на Социалната чайна,

От есента на 2014-та година правим всичко възможно Чайната да съществува. Искахме да създадем онова уютно място, в което младежите без родителите да са защитени, подкрепени и да е безопасно да се учат и усвоят занаят. 

Явявахме се на различни конкурси, писахме проекти, изготвяхме писма, правихме кампании, ходихме на обучения, изнасяхме презентации, чистихме, шкурихме, готвихме, плакахме и се смяхме. 

През цялото това време Чайната порасна изключително много – от бивша банка сградата заприлича на топло място за контакти, събития и създаване на приятелства. 

От миришеща на мухъл сграда сега къщата на Преслав 53 мирише на мащерков чай и топли гофрети с шоколад. 

През изминалите години помогнахме общо на над 25 младежи да започнат работа, а на десетки други осигурихме менторска подкрепа, работейки с центровете от семеен тип, където децата са настанени. На стотици варненци създадохме среда за учене и забавление, каквато до момента липсваше.

Обръщаме се към вас, нашите приятели и последователи, за да получим подкрепа.

 

Ако и вие сте:

❤️ Хора, които искат да дарят средства за ремонт на последната неремонтирана част от Чайната, която в момента играе ролята на склад, но ние я виждаме като стая за екипа и стая за срещи, можете да използвате нашата банкова сметка:
Фондация Социалната чайна, IBAN: BG69UNCR70001524068066, SWIFT: UNCRBGSF

❤️ Хора, които скоро имат рожден ден и нямат нужда от подаръци, а искат да помолят приятелите си да дарят от тяхно име в подкрепа на Чайната чрез PayPal или ePay 

❤️ Хора, които могат да отделят 5, 10, 20 лв месечно и да ни помогнат чрез регулярни дарения в платформата Patreon

❤️ Фирми/ Организации, които планират скорошни партита, обучения, срещи и събития- моля, направете ги при нас– като теглите чертата, ефектът е двоен- хем е хубаво, хем средствата, вложени при нас, имат и друга стойност;

❤️ Бизнеси, които искат да са истински социално отговорни и искат да дарят смислена сума за тях и нас, защото смятат това, което правим за важно;

❤️ Дарители/ Фондации, които виждат в нас смисъл, значение и решение и биха желали да се включат с едно дълготрайно партньорство или дарение към Чайната, за да успеем да продължим напред;

❤️ Институции, които могат да ни включат в социалната си програма, защото разпознават постиженията на младежите, с които работим като значими и знаят, че без положени усилия тези резултатите не се случват.

Всичко, което се случва в Чайната до момента така или иначе е благодарение на вас- хората, които повярваха в идеята, в мечтата, в потенциала на децата и младежите, с които работим.

Свържете се с нас и ни споделете своите идеи!

Благодарим!
Помогнете ни да продължим!

Подкрепете ни еднократно

Помагайте ни всеки месец

Банкова сметка

Фондация Социалната чайна
IBAN: BG69UNCR70001524068066
SWIFT: UNCRBGSF