Skip to main content

10 практически съвета за природосъобразен начин на живот

Posted: 08.10.2020
Category: Статии

В последните години на световно ниво се обръща голямо внимание за начините, по които всеки може да помогне на природата. В България все по-често чуваме за екологични показатели, които не отговарят на нормата, а през летните месеци замърсяването по крайбрежието на Черно море се увеличава. Опазването на околната среда е процес, който обхваща всички ни и който има големи последствия върху качеството ни на живот.

Сдружение ИДЕА и Социалната чайна работим не само по овластяването на младежи от резидентни услуги, но и се стремим към осигуряването на подкрепа за други важни каузи. В последните години Чайната налага все повече мерки за намаляне на отпадъка си и използването на устойчиви материали и добри практики. Усвояването на добри практики е неразделна част от целта за подобряване на климатичните условия и борба със замърсяването, но е ненужна без натрупването на знание и разпространението му.

Въпросът е знаем ли как да опазваме околната среда и знаем ли как да бъдем нейни поддръжници? Всеки от нас може да допринесе с тези 10 практически съвета за природосъобразен начин на живот – мънички неща с голямо значение.

Home » Блог » Статии » 10 практически съвета за природосъобразен начин на живот

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Социална Чайна